Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 14.mart 2020

Ovan: Posvetite više vremena partneru i porodici. Uskladite poslovne i privatne obaveze kako bi imali više vremena. Na poslu će doći do nekih promena. Zdravlje dobro.

Bik: Nemojte prebacivati partneru za svaku sitnicu,jer će te ga udaljiti od sebe. Nećete uspeti da završite posao u predvidjenom roku iako ste se trudili. Moguća prehlada.

Loading...

Blizanci: Ako ste tek započeli vezu doći će do prvih problema. Osetljivi ste i burno reagujete na svaku sitnicu. Očekuju vas manji izdaci. Napeti ste i nervozni ,malo se opustite.

Rak: Svakim danom vam je sve lepše sa novim partnerom,jer se slažete u svemu. Zadovoljni ste na poslu jer vam šef prepusta da odlučujete. Zdravlje dobro.

Lav: Počeli ste u poslednje vreme da razmišljate o braku i porodici. Ako ste bez posla probajte da nadjete nešto preko interneta. Moguć mali dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Javiće vam se osoba iz prošlosti koju niste dugo videli. Izadjite malo sa prijateljima. Neki poslovi ne mogu da čekaju završavajte ih odmah. Prolazna glavobolja.

Vaga: U vašoj vezi dolazi do poboljšanja i sve se bolje slažete sa partnerom. Na poslu vas neko ogovara ali nepridajte tome značaj. Smanjite trošenje. Malo više spavajte.

Škorpija: Imaćete neočekivani poziv koji će vas puno iznenaditi i obradovati. Male promene n aposlu će se pokazati vremenom da su bile dobre. Moguć bol u nogama.

Loading...

Strelac: U ljubavi je kod vas stabilno. Opustite se i uživajte u društvu partnera. Imaćete problema na poslu da se sa nekim dogovorite.Muči vas papirologija Zdravlje dobro.

Jarac: Partner se trudi da vam udovoljava u svemu. Iznenadite partnera malim poklonom.Opustite se i radite samo koliko je neophodno. Više se krećite, previše sedite.

Vodolija: Nemojte previše pričati kad ne treba i kad vidite da je partner neraspoložen. Na poslu ćete dobiti neka odgovorna zaduženja.Malo odmora će vam puno značiti.

Ribe: Očekuje vas lep i romantičan izlazak sa partnerom. Morate biti malo odlučniji na poslu i ne ostavljajte ništa danas za sutra. Moguć kraći put. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisano: