Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 14.januar 2020

Ovan: Od današnjeg dana ne treba očekivati ništa spektakularno. Zemlja se i dalje okreće, vi i dalje ne znate kud sa sobom. Na poslu jedna osoba prti vaš rad. Bezvoljni ste.

Bik: Danas će vam biti potrebna pomoć partnera jer će te se naći u vrlo delikatnoj situaciji. Ne trošite energiju na prazne priče već se dokažite radom. Promuklost.

Loading...

Blizanci: Voljena osoba je neprijatno iznenadjena vašom nezainteresovanošću za budućnost vaše veze. Bilo bi vreme za neku novi posao. Zdravi ste ko dren.

Rak: Za one koji su u dugoj vezi dan pun sitnih zadevica i bezveznih svadja. Srećom samo danas. Prihvatili ste ponudu za jedan loš posao. Prekontrolišite pluća.

Lav: Lep dan u ljubavi i za slobodne i za zauzete. Slobodne očekuje poznanstvo koje niste ni sanjali. Stižu računi, rate kredita a vi na nuli. Imunitet vam je dobar.

Devica: Pokušaće te da napravite vedru atmosferu ali partner danas nije raspoložen za ljubav. Očekujte neku važnu informaciju u toku dana. Upaljeni su vam sinusi.

Vaga: Bilo bi dobro da danas malo više pažnje posvetite članovima porodice a ne ljubavnoj vezi. Mnogo posla vas danas očekuje. Nešto ste depresivni.

Škorpija: Dobro bi bilo da danas otvoreno porazgovarate sa partnerom o novonastalom problemu. Za posao danas niste skoncetrisani. budite oprezni. Čuvajte se povreda.

Loading...

Strelac: Jutro će doneti jednu neprijatnu vest. Kasnije će sve to izgledati mnogo manje strašno. Nagomila li ste razne obaveze i sad ne znate kud pre. Zdravlje je dobro.

Jarac: Za one koji su tek stupili u vezu jedan jako karkterističan dan. Na trenutak sve može biti srušeno. Morate raditi malo više, ovako ne ide. Nervozni ste i napeti.

Vodolija: Danas će vam baš prijati samoća. potrebno je da sa samim sobom neke stveri rasčistite. Privatni posao čaka da ga započnete. budite odlučni. Glavobolja.

Ribe: Niste planirali da provedete dan sa partnerom ali sve će se tako namestiti da će vam biti jako lepo. Ponekad je bolje ne planirati. Sukob sa koleginicom. Probavne smetnje.

Sponzorisano: