Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 14.februar 2020

Ovan: Vi ste osoba koja misli da je uvek u pravu. U ljubavnoj vezi to je suvišno. Imate neverovatnu energiju. Još sam da je pravilno upotrebite. Prolazna povišena temperature.

Bik: Snovi nisu uvek dobro predskazanje. Sa vašom vezom je sve u redu. Ne zaboravite bitan dogadjaj za osobu sa posla. Previše alkohola ponekad pravi razne smetnje.

Loading...

Blizanci: Ne pokušavajte osobu koja vam se svidja privući jeftinim rečima. Njoj je stalo do iskrene pažnje. Teška novčana kriza dostiže vrhunac. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Rak: Trebalo bi da budete malo iskreniji prema osobi koja toliko ulaže u ovu vezu. Ne zaboravite da izmirite dugove. Problemi sa virusnim infekcijama.

Lav: Seksualna privlačnost jedne osobe preti da vam promrni tok života. Danas je dan za igre na sreću. Neredovna ishrana dovodi do čestih problema sa probavom.

Devica: Vi ste jako osetljiva osoba i nekad vas boli ono na šta drugi ne obraćaju pažnju. Nedostatak novca nadoknadite umetničkim predispozicijama. Prijala bi vam jedna šetnja.

Vaga: Prestanite da žalite za onim što se vratiti neće. Okrenite se stvarnosti. Na poslu će te imati problem zbog jedne neispunjene obaveze na koju ste zaboravili. Prehlada.

Škorpija: Vaša ljubavna veza dolazi u onu fazu kad vam je sve lepo. Iznenadan dolazak nove osobe u vaše okruženje mnogo toga će promeniti. Pojačajte vitamisku ishranu.

Loading...

Strelac: Nikad niste tačno znali šta želite od dotične osobe. Možda je u tome problem. Pred vama je jedna poslovna ponuda u koju sumnjate. Odustanite. Mogućnost herpesa.

Jarac: Zapali ste u krizu. Ukoliko vašu vezu ne osvežite ne piše vam se dobro. Čuvajte se nesigurnog ulaganja. Bolje čuvati to što imate. Jedna urinarna infekcija će vas uplašiti.

Vodolija: Ljubav se gaji kao cvet a ne niče kao korov. Razmislite o svojim postupcima. Konačno jedna pohvala za vaš poslovni trud. Nerviranje je opasno po zdravlje.

Ribe: Proverite ponekad voljenu osobu. Možda dodjete do zanimljivih saznanja. Sa više odlučnosti preduzmite važne korake u poslu. Verujte u uspeh. Zdravlje zadovoljavajuće.

Sponzorisano: