Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 14.avgust 2019

Ovan: Ne očekujte previše od partnera. Koliko dajete toliko obično i dobijete. U opštoj besparici nebi trebalo bacati novac na gluposti. Zdravlje vas još služi.

Bik: Partner je jako razočaran vašim ponašanjem. Nije bilo u redu to što ste učinili. Mogli bi bar da se izvinete. Prduzmite odlučnije korake u traženju boljeg posla. prehlada.

Loading...

Blizanci: Dobili ste ono što ste tražili. Sad je vreme da vidite kuda dalje. Prevazidjite ličnu netrpeljivost prema jednom kolegi. Pokažite dostojanstvo. Moguća glavobolja.

Rak: Kad bi svi zaljubljeni bili srećni ko bi pisao tužne pesme. Biće sve to u redu samo malo strpljenja. Poslovne ambicije vam rastu. Pazite se povreda u saobraćaju.

Lav: Jedna osoba jako želi da vas vidi. Možda bi bilo bolje izbeći taj susret. Učenje Engleskog jezika će vam uskoro biti neophodno. Gastritis vas ozbiljno muči.

Devica: Nemojte gubiti vreme ne osobu koja nije ono što tražite. Ukazaće vam se prilika za odlazak na putovanje. Ne zalećite se. Bol u zglobovima postaje problem.

Vaga: Niste bili iskreni prema partneru i to vam se danas obija o glavu. Ispravite grešku. Konačno malo više razumevanja za vaše probleme. Grlo vam je prilično upaljeno.

Škorpija: Vi baš volite da patite. Uvek nadjete bespotreban razlog za to. Iznenadan priliv nešto novca stvoriće vam nesanicu. Depresija je ozbiljna bolest.

Loading...

Strelac: Voljena osoba je danas zabrinuta za svoje zdravlje. Pokušajte je utešiti. Danas vam malo šta ide od ruke. Pripazite se. Bol u grudima nije od srca. Ne brinite.

Jarac: Kada ste zadnji put bili nasmejani. Danas prevazidjite sve izazove i budite uz voljenu osobu. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Nervna uznemirenost.

Vodolija: Pojava nove osobe u vašem okruženj vam može stvoriti samo neprilike. Nedostaje vam malo više samopouzdanja na poslu. Zdravlje solidno.

Ribe: Strast vas uništava. Pronadjite način da je usmerite na pravi način ka pravoj osobi. Nije vam jasno šta od vas očekuje šef. Šef je uvek u pravu. Varenje vam nije u redu.

Sponzorisano: