Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 13.mart 2020

Ovan: Morate shvatiti da ne može sve biti idealno. Razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči. Povoljan dan za posao. Zdravlje promenjivo.

Bik: Provešćete lep dan sa partnerom. Partner vas obasipa pažnjom i uživate. Kolege će vam pomoći da završite posao na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ne razmišljajte više o prošloj vezi već se okrenite novoj. U emotivnom ste grču, morate se opustiti. Poslovne obaveze ste nagomilali. Zdravlje dobro.

Rak: Svideće vam se osoba koju će te upoznati preko prijatelja.Prihvatite poziv za izlazak.Ne trošite novac na nepotrebne stvari. Moguća prehlada.

Lav: Bolje se slažete sa partnerom ali vas i dalje muče neke sumnje. Partner je napet zbog posla. Ne pričajte o svojim poslovnim planovima pred kolegama. Zdravlje dobro.

Devica: Morate početi da izlazite kako bi nekog upoznali. Usamljeni ste pa to pokušajte da promenite. Potrudite se da radite što bolje.Prolazna glavobolja.

Vaga: Očekuje vas lep dan pun nežnosti sa partnerom.Posle dužeg perioda ste zadovoljni i opušteni.Uskladite privatne i poslovne obaveze. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Nesigurni ste i stalno strahujete bez potrebe. Opustite se i uživajte u izlasku sa partnerom i prijateljima. Niste dovoljno motivisani na poslu zbog male zarade. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Lepo veče sa partnerom.Sve će biti kako ste priželjkivali. Osmislite što bolju poslovnu taktiku. Osetljiv vam je urinarni trakt, povedite računa o zdravlju.

Jarac: Muče vas sumnje i ljubomorni ste bez potrebe. Ako vas nešto muči razgovarajte sa partnerom otvoreno. Moguć kraći poslovni put. Zdravlje dobro.

Vodolija: Moguć mali nesporazum sa partnerom, koji će te brzo izgladiti.Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Pazite na ishranu, nagomilali ste kilograme.

Ribe: Provedite zajedničke trenutke sa parnerom što lepše. Partner će vas iznenaditi malim poklonom.Posao vam za sada ide dobro, pa se malo opustite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: