Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 13.maj 2019

Ovan: Konačmo je partner rešio sve svoje porodične probleme i sad će moći više da vam se posveti, ako ništa bar na ovaj dan. Nagomilane obaveze rešavate sa lakoćom. Morate jednom snimiti sinuse.

Bik: Prema voljenoj osobi ste mnogo popustljivi, ipak to ne menjajte danas da ne kvarite ljubav. To nije dobro pogotovu kad dolazi do zloupotreba vaše dobrote. Očekujte mali priliv novca. Zdravlje vam je dobro.

Loading...

Blizanci: Napravili ste bespotrebnu dramu od sitnice i bespotrebno uneli nemir na ovaj dan. Sad vam sve to izgleda jako smešno. Svoj posao morate stalno proširivati da bi opstali. Malo ste nervozni.

Rak: Stalno se nervirate zbog zaboravnosti partnera, pokušajte bar danas da se opustite i uživate u ovom danu. Morate da shvatite da je to tako i da se ne može promeniti. Odlučite se izmedju nekoliko poslovnih planova. Migrena.

Lav: Ljubav ne zna za godine, naciju ili veru. Sve to ponekad zahteva neka odricanja. Da li ste na to spremni danas će se najbolje videti. Naleteli ste na lošeg savetnika na poslu. Nemate vremena za odmor.

Devica: Vaše raspoloženje je tako promenljivo a sa njim i vaš odnos prema partneru. Pokušajte da stabilizujete odnos povodom dana zaljubljenih Ukazaće vam se šansa za posao koji bi ste voleli. Posetite na vreme stomatologa.

Vaga: Nalazite se u nekom specifičnom emotivnom stanju. Mnogo toga želite a niste sigurni u svoje snove. Možda je baš današnji dan bitna prekretnica u vašem ljubavnom životu. Normalno je da se u radu nekad i pogreši. Zdravije se hranite.

Škorpija: Dugo niste imali partnera u koga možete imati puno poverenje. Sad ste zato zbunjeni i nepoverljivi. Ne nasedajte na jeftine trikove. U dobroj ste formi.

Loading...

Strelac: Opustite se malo i prestanite da na ljubav gledate kao na partiju šaha. Uživajte u ovom trenutku i ovom danu. Jedan kolega smišlja scenario za vaš poslovni pad. Zdravlje je stabilno.

Jarac: Vaša očekivanja od nove veze su bila minimalna. Od kako ste počeli premnogo da očekujete došli su problemi. Sledi vam jedno neočekivano priznanje. Ne spavate dovoljno.

Vodolija: Jednom završite priču o tome šta je bilo u prošlosti. Okrenite se sadašnjosti i budućnosti. Imate jednu nerazjašnjenu situaciju sa pretpostavljenim. Dijareja.

Ribe: Kako dan bude odmicao vaš ljubavni život će ulaziti u sve veće probleme. Bolje ih ne uvećavajte. Za uspešan posao treba imati dobar tim. Smanjite unos gaziranih pića.

Sponzorisano: