Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 13.februar 2020

Ovan: Počnite više da izlazite ne povlačite se u samoću tako nećete nikog upoznati. Ako ste na putu izvesno je novo poznastvo. Što se tiče posla uzdajte se u sebe nemojte svima slepo da verujete.

Bik: Trudite se da uživate u svakom trenutku sa partnerom. Pokažite mu koliko vam je stalno do vaše veze. Manje poslovne probleme brzo će te rešiti. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: Partner vam je ljubomoran ili se naviknite ili prekinite vezu. Morate biti malo tolerantniji. Na poslu budite oprezni i klonite se sukoba. Napeti ste i nervozni to i drugi primećuju.

Rak: Mnogo toga zavisi od vas a ne od partnera. Nemojte misliti da ste vi uvek u pravu. Danas se nećete najbolje snalaziti zbog previše obaveza. Mogući problemi sa pritiskom.

Lav: Uglavnom birate slične partnere. Imaćete lep izlazak sa partnerom. Mali porodični problemi brzo će se izgladiti. Finasije su stabilne. Zdravlje dobro.

Devica: Posvetite malo više pažnje voljenoj osobi. Zbog poslovnih obaveza ste je zapostavili. Jedan prijatelj koga niste dugo videli će vam se javiti. Imaćete lepo porodično okupljanje. Imunitet vam malo opada.

Vaga: Malo se više angažujte da se svidite suprotnom polu. Ne čekajte uvek da neko drugi napravi prvi korak. Vaš trud i rad nije još uvek vidljiv ali biće, nastavite samo tako. Mnogo stabilnije zdravlje.

Škorpija: Emocije su obostrane posle dužeg vremena uživate sa voljenom osobom. Trudite se da tako ostane. Za one koji nisu u vezi imaće lep susret sa osobom iz svoje okoline. Problem sa glavoboljom.

Loading...

Strelac: Imaćete malu svadj sa partnerom ali ovog puta ne vašom krivicom.Otvorenim razgovoro se sve rešava.Budite strljivi što se tiče napredovanja na poslu sve ide svojim tokom. Vaš trud drugi cene.Više se bavite svojim zdravljem.

Jarac: Miran ljubavni život i vreme provodite uživajući u mirnim trenucima sa voljenom osobom. Ojačaće te poslovne kontakte,bićete uspešni u povezivanju sa ljudima, kontaktima i kominakacija. Stabilno zdravlje.

Vodolija: Kvalitetnom komunikacijom možete učvrstiti svoj odnos sa partnerom. Bićete zaokupljeni voljenom osobom i odnosom sa porodicom. Ponekad se nećete složiti sa kolegama što može izazvati razočarenje.

Ribe: Budite pažljivi i birajte reči kako na biste pokvarili harmoniju. Učvrstite svoju vezu. Oni koji su sami trudite se da se to promeni ne zatvarajte se u samoću. Izalazite i družite se sa prijateljima.

Sponzorisano: