Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 13.decembar 2019

Ovan: Ukazaće vam se iznenadna šansa da napravite jako dobar poslovni potez. Budite hrabri i ne oklevajte. Partner će biti oduševljen vašim potezom. U dobroj ste formi.

Bik: Za one koji su u dugoj vezi jedan dan pun razumevanja koji će ulepšati ovaj prolećni dan. veče je stvoreno za strast. Posao danas može da čeka. Širite pozitivnu energiju.

Loading...

Blizanci: Partner čini sve da vam pomogne u rešavanju jedne stare sporne situacije. Poslušajte savet koji je dobronameran. Trebalo bi prekontolisati rad bubrega.

Rak: Spremite se jedan jako zanimljiv izlazak sa osobom koja vam mnogo znači. Ne obraćajte pažnju na ljude koji šire negativnu energiju. Zdravlje vam je promenljivo.

Lav: Jedna osoba sa kojom radite i o kojoj niste imali dobro mišljenje će vas iznenaditi jednim gestom punim pažnje. Uzvratite isto tako. ponekad se pogreši u proceni. Migrena.

Devica: Prestali ste da budete ono što jeste. Danas je trenutak da se vratite svojim korenima. Partner očekuje više pažnje i razumevanja. Proleće na vas dobro utiče.

Vaga: Vreme lakih poslova je prošlo. Danas ćete dobiti od šefa jako komplikovano zaduženje. Možete vi to kvalitetno odraditi. Samo napred. Unosite više tečnosti.

Škorpija: Dnas morate biti jako pažljivi i skoncentrisani na ono šta radite. Stvaraju se uslovi za mogućnost ozbiljnije povrede koja se može izbeći. Oprez. Oprez. Oprez.

Loading...

Strelac: Nekoliko puta ste imali problema zato što pričate o stvarima o kojima se ne priča pred svakim. Danas ćete ponovo napraviti istu grešku. Prekontrolišite nivo šećera u krvi.

Jarac: Sa osobama koje ne poznajete dovoljno ne upuštajte se u razgovore i ne planirajte nikakve poslove. Večeras partner očekuje poziv za izlazak. Zdravlje vam je dobro.

Vodolija: Ako stalno samo kukate a ništa ne preduzimate da to stanje popravite stalno ćete biti nezadovoljni. Zapostavili ste potpuno mišljenje partnera. Nervoza i nesanica.

Ribe: Ljubav je nešto u šta se ulaže i ona ne dolazi sama od sebe. Malo bolja materijalna situacija povećava želje i opet ste na istom. Obratite pažnju danas na vožnju.

Sponzorisano: