Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 13.avgust 2019

Ovan: Ne ljutite se za svaku sitnicu to vam može zaista pokvariti odnos sa voljenom osobom. Razgovarajte otvoreno o sitnicama koje vam smetaju. Završićete na vreme poslovne obaveze. Bićete malo prehladjeni.

Bik: Imate dobru komunikaciju sa partnerom ali ne bi bilo loše da osećanja više ispojite. Mogli bi ste da se okupite sa prija teljima kako bi se više zbližili. Komentar vašeg rada neka vam bude koristan putokaz kuda treba da idete dalje. Moguća povišena temperature.

Loading...

Blizanci: Ne budite nepoverljivi prema voljenoj osobi potpuno je iskrena.Uzdržite se od rasprava sa nadredjenima na poslu. Moguć kraći poslovni put. Zdravlje dobro.

Rak: Oni koji su u dužim vezama mogu poželeti da udju u brak. Ako niste u vezi upoznaćete zanimljivu osobu koja će vam privući pažnju. Zarada nije jedini kriterijum ali je važan deo posla. Zato budite praktični. Zdravlje solidno.

Lav: Prihvatite novu priliku koja vam se nudi. Ali to treba da bude vaš izbor samo ako ste usamljeni. U protivnom ne dozvolite sebi dvostruke veze. Na poslu ide sve na bolje samo tako nastavite. Zdravlje promenjivo.

Devica: Danas ćete više neko inače privlačiti pažnju okoline. Divan dan ispunjen emocijama. Na poslu ste previše napeti bez razloga. Moguć novčani dobitak. Bavite se sportom.

Vaga: Neko iz prošlosti idalje misli na vas.Partnerovi saveti su dobronamerni. Svadja u porodici zbog finasijskih problema. U haosu ste zbog posla jer sporije realizujete vaše ideje. Prolazna glavobolja.

Škorpija: Osećate monotoniju u odnosu ali sami ste tome krivi. Potrudite se da izadjete na neku večeru u bioskop osvežićete rutinu.V odite računa o novcu sa kojim raspolažete. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Provodite sve više vremena sa voljenom osobom više će te se zbližiti i biće vam mnogo lepše. Obim posla je veći i zahteva da uložite više energije. Pazite na ishranu ne jedite previše masnu hranu.

Jarac: Nije rešenje biti u bilo kakvoj vezi jer trba u njoj uživati a osoba pored vas nije spremna da se menja. Imaćete mali konflikt na poslu sa jednim kolegom. Moguća prehlada.

Vodolija: Jedna osoba vam je u poslednje vrema veoma draga i zanimnjiva. Očekuje vas jedan lep romantičan susret. Sami sebi stvarate sve veći broj obaveza. Osetljivi ste više se odmarajte.

Ribe: Možete pogrešno protumačiti pitanja voljene osobe. Nije da vam ne veruje samo hoće da imate otvoren odnos bez sumnje i nepoverenja. Na polju karijere se menja situacija na bolje. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: