Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 12.septembar 2019

Ovan: Ako ste usamljeni učinite prvi korak da to promenite. Javiće vam se prijatelj koga dugo niste videli. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Zdravlje dobro.

Bik: Partner želi da provodite više vremena zajedno. Iznenadite partnera malim poklonom. Ne ulazite u rizične poslove, postoji rizik od gubitka. Zdravlje stabilno.

Loading...

Blizanci: Budite romantični kao na početku veze. Lep dan sa puno emocija sa obe strane. Mogući novi poslovi koji će zahtevati mnogo truda. Zdravlje dobro.

Rak: Prihvatite novu priliku koja vam se nudi i izadjite. Niste skoncentrisani na posao, napeti ste i nervozni jer vam ne ide kako ste zamislili. Zdravlje dobro.

Lav: Konačno ste našli osobu koja je slična vama i koja vam u svemu odgovara.Imaćete ponudu za posao. Moguć novčani dobitak Pazite na težinu.

Devica: Češće iznenadite partnera malom pažnjom. Oni u dugim vezama neka izglade nesporazume. Donećete neke odluke bitne za dalji vaš posao. Zdravlje dobro.

Vaga: Zaljubljeni ste i to se vidi.Partner vam posvećuje svu pažnju.Razmišljate o promeni posla jer niste zadovoljni zaradom.Mala svadja sa jednim članom porodice.Zdravlje dobro.

Škorpija: Imate sada bolju komunikaciju sa partnerom pa vam je sada mnogo lepše. Malo više budite toleranti prema kolegama na poslu. Moguća prehlada.

Loading...

Strelac: Pustite partnera kada je nervozan ne izazivajte svadju. U stalnoj jurnjavi za novcem zapostavljate porodicu. Pojačana nervoza.

Jarac: Počeli ste da više verujete u ljubav. Sada ste emotivno ispunjeni i zadovoljni. Budite strpljivi ne rizikujte zbog posla bez potrebe. Zdravlje dobro.

Vodolija: Pokažite više razumevanja prema partneru jer on to zaslužuje. Provedite zajedno veče u izlasku. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne dozvolite da vas preplave negativne emocije, jer nema razloga za to. Ako imate problem rešićete ga sa partnerom brzo. Posao vam ide sada dobro, ne brinite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: