Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 12.novembar 2019

Ovan: Predstoje česte svadje sa partnerom. Ništa ozbiljno. Niste iskreni jedno prema drugom. Morate pogledati istini u oči. Ne bacajte novac. Očekuje vas novi izdaci. Zdravlje je zasad dodro.

Bik: Predstoji poznastvo sa vrlo uspešnom osobom. Posle dužeg vremena ste zadovoljni i vrlo srećni sa voljenom osobom. Imate veće finasijske mogućnosti pa nastavite da ulažete. Napeti ste.

Loading...

Blizanci: Jedna osoba sa kojom želite vezu čeka da se javite. I dalje vas muči lična nesigurnost. Uspešno će te završiti planirano. Moguć dobitak. Više se krećite a manje sedite kraj televizora

Rak: Na planu ljubavi vam je sve lepše. Trudite se da tako ostane. Partner vas u svemu podržava. Mali poslovni problemi će se brzo rešiti. Moguć kraći put. Zdravlje promenjivo i nestabilno.

Lav: Potrudite se da vam u vezi bude bolje. Za one koji nisu u vezi moguć poziv za izlazak od osobe kojoj se duže vremena svidjate. Imaćete svadju sa jednim članom porodice. Čuvajte se nazeba.

Devica: Sumnjate bez razloga u partnerovu vernost. Opustite se partner ne zna kako da vam dokaže da ste bez razloga ljubomorni. Sve intezivnije razmišljate o promeni posla. Moguća prehlada.

Vaga: Izbacite iz glave paralelnu vezu jer će te upasti u probleme. Morate rasčistiti staru vezu da bi započeli novu. Skoncentišite se na ono što radite može doći do greške. Opao vam je imunitet.

Škorpija: Danas ste jako osetljivi, više nego inače. Brinete bez razloga sve je kako treba. Opustite se i uživajte sa partnerom. Ne rasipajte se, očekuju vas novi izdaci. Imaćete lepo porodično okupljanje. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Veza sa nekim sa posla je sigurno razočarenje. Želite istovremeno da budete bliski i na distanci sa partnerom.To ćete morati detaljno da mu objasnite. Proverite na poslu sve papire koje potpisujete. Zdravlje stabilno.

Jarac: Nezadovoljni ste svojom vezom i krenuli ste u potragu za partnerom koji vam više odgovara. Morate naučiti da kontrolišete emocije na poslu. Nervozni ste i napeti zbog poslovnih obaveza.

Vodolija: Velika mogućnost da odete sa partnerom na kraći put. Očekuje vas lep romantičan dan. Pokažite više interesovanja na poslu. Počnite da trošite novac na sebe a ne na druge. Malo više odmarajte.

Ribe: Onda kad budete najmanje očekivali pojaviće se neko ko je vredan pažnje. Vaša harizma nikog ne ostavlja ravnodušnim. Izbegavajte rizične poslove i konfliktne situacije. Oprezno u saobraćaju. Sporije vozite.

Sponzorisano: