Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 12.januar 2020

Ovan: Veoma lep dan će te provesti sa partnerom. Ponekad iznenadite partnera malim poklonom. Na poslu se nemojte nervirati zbog nekih sitnica. Prolazna glavobolja.

Bik: Preduzmite nešto ako ne želite da budete usamljeni.Osobi iz vaše okoline se svidjate. Na poslu vas neko ogovar ali nemojte pridavati značaj tome.Malo odmora će vam puno značiti, premoreni ste.

Loading...

Blizanci: U vašoj vezi je krenulo sve na bolje. Partner je veoma pažljiv prema vama. Moguć mali izdatak. Na poslu imate podršku kolega, pa sve stižete da završite na vreme. Zdravlje dobro.

Rak: Neočekivani poziv će vas veoma obradovati. Prihvatite poziv i izadjite. Porodica vas podržava u vašim poslovima. Malo se više krećite, previše sedite.

Lav: Mali nesporazum sa partnerom će te rešiti. Nemojte se ljutiti na partnera,nije sve tako kako vama izgleda.Dobićete pohvale na poslu za vaš rad. Zdravlje dobro.

Devica: Imaćete poziv za zabavu u većem društvu.Kad se najmanje nadate pojaviće se neko nov. Otvaraju vam se veće mogućnosti za poslove. Ako ste vozač povedite računa.

Vaga: Partner će danas biti neraspoložen zbog poslovnih problema. Posvetite mu punu pažnju jer će mu to mnogo značiti. Pazite ne finasije.Zdravlje dobro.

Škorpija: Sada vam je u vezi mnogo bolje. Rasčistili ste neke stvari sa partnerom. Mala svadja sa jednim članom porodice.Imaćete nove poslovne ponude. Moguća prehlada.

Loading...

Strelac: Ljubomorni ste na partnera iako nema razloga za to. Za neke situacije niste u pravu. Posao vam za sada ide dobro, skoncentrisani ste maksimalno. Zdravlje dobro.

Jarac: Pre nego što udjete u novu vezu rasčistite sve sa prošlom vezom. Svidjate se nekom sa kim radite. Pazite šta potpisujete od papira na poslu. Zdravlje stabilno.

Vodolija: Veoma lep dan u izlasku sa partnerom. Ispunjeni ste ljubavlju i to se na vama vidi. Nagomilali ste poslovne obaveze krenite da ih završavate na vreme. Zdravlje dobro.

Ribe: Ne ide vam po planu kako ste očekivali. Partner kao da vas ne razume potpuno. Razgovarajte otvoreno o svemu. Posa vam za sada ide dobro. Zdravlje promenjivo, pripazite se povreda.

Sponzorisano: