Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 12.decembar 2019

Ovan: Imaćete dovoljno snage i energije da realizujete sve što do sada niste uspeli. Ovo se posebno odnosi na posao i neka pitanja vezana sa nekretninama. Privlačićete pažnju suprotnog pola.

Bik: Pomalo ste izgubili samopouzdanje pa delujete zbunjeno ali kako ste uvek puni entuzijazma savladaćete tu kratkotrajnu krizu. Danas se ne prepuštajte maštarijama. Bolje se osvrnite oko sebe niste tako sami kako vam se čini.

Loading...

Blizanci: Imate konflikt sa sobom. Neophodno je da brzo radite i date sve od sebe od sebe da to prevazidjete. Porodica vas ne razume ,mozda će vas optužiti za hirovitost. Ne prikrivajte emocije.delujete bezosećajno.

Rak: Bićete potpuno skoncentrisani na posao i obnovljeni kontakti omogućiće vam da ostvarite dugo planirane projekte. Distanca koja postoji izmedj vas i partnera rezultat je loše i nedovoljne komunikacije.

Lav: Imate unutrašnji konflikt, pa gde god da se pojavite,donosite napetost. Svoju nesigurnost prikrivate nadmenimi arogantnim držanjem. Pokažite se u pravo izdanju i to će vam otvoriti mnoge mogućnosti. Nemojte se svadjati.

Devica: Bićete veoma ponosni na sebe jer ćete stići sve poslovne obaveze da završite. Preokupacija vam je da se dokažete partneru u najboljem svetlu. Ne trošite energiju, on to vidi.

Vaga: Planirajte koje korake da preuzmete kako biste popravila svoj status na poslu. Razmislite i poradite na sebi. Usamnjeni ste. Promenite to, nadjte vremena za druženje sa prilateljima.

Škorpija: Konačno ćete biti zadovljni rezultatom koji ćete postići na poslu ali vas očekuju problemi sa porodicom i priljateljima.D elujete kao nekoko želi da stalno bude u pravu i pokušava da dominira. Drugi od vas će očekivati objašnjenje.

Loading...

Strelac: Imaćee iznenadnih situacija na poslu koje ćete rešavati u poslednjem trenutku. Uživacete u društvu partnera. Malo ste napeti, opustite se.

Jarac: Trezveno reagujte, koncentrišite se na posao. Proverite sve papire koje potpisujete. Već duže odlažete da sprovedete u delo neke planove. Sad je dobar trenutak za to. Isto se odnosi i na privatni život i vezu.

Vodolija: Kada ste na poslu emocije ostavite u drugom planu inače će te preneglašenim reakcijama sebe dovesti u neprijatnu situaciju.Niste zadovoljni svojom vezom i krenuli ste u potragu za partnerom koji vam više odgovara.

Ribe: Na poslu vam se sve zakomplikovalo.Prihvatite dobronamerne savete kolega. Kontrolišite emocije na poslu. Magnetski ste privlačni suprotnom polu.

Sponzorisano: