Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 12.avgust 2019

Ovan: Osoba kojoj se svidjate pozvaće vas da izadjete zajedno. Neke stvari iz prošle veze morate rasčistiti pre nego što udjete u nov. Na poslu je za sada dobro. Zdravlje promenjivo.

Bik: Provešćete divno veče sa partnerom. Moguć kraći put. Olenjili ste se i nagomilali ste poslovne obaveze.Krenite da ih završavate. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Ako ste u vezi negledajte na sve strane, jer će partner početi da vam prebacuje. Podrška kolega vam na poslu mnogo znači. Mala svadja sa jednim članom porodice. Zdravlje dobro.

Rak: Muči vas nepotrebna ljubomora. Partner vam je veran, nema razloga za sumnju. Porodica vas podržava u novim poslovima. Zdravlje stabilno.

Lav: Vaša veza je sve bolja, ispunjeni ste emocijamai uživate u društvu partnera. Pazite šta potpisujete na poslu. Više se krećite.

Devica: Partner neće danas biti raspoložen zbog poslovnih problema, pa mu posvetite više pažnje. Porodica vam zamera što više vremena ne provodite zajedno. Zdravlje dobro.

Vaga: Srećni ste jer ste našli osobu koja vas u svemu razume i koja je slična vama. Pazite sa kim saradjujete u posla. Nije svaka ponuda dobra. Moguća glavobolja.

Škorpija: Lep dan za ljubav i nežnost. Trenutno ste zaljubljeni i zadovoljni. Morate malo bolje osmisliti poslovnu taktiku. Moguć neplaniran trošak. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Vaša veza je sve stabilnija medjusobno se podržavate i lepo vam je. Situacija što se tiče posla nije baš sjajna, ali će se uskoro popraviti. Zdravlje dobro.

Jarac: Iskoristite vreme koje provodite zajedno sa partnerom što lepše. Sve će biti kako ste priželjkivali. Moguć kraći poslovni put. Zdravlje stabilno.

Vodolija: Moguć mali nesporazum sa partnerom koji će te brzo rešiti. Očekuje vas lep dan u krugu najbližih. Smanjite trošenje,počnite malo da štedite. Poslove završavate na vreme. Zdravlje dobro.

Ribe: Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Vreme je da provodite više vremena sa partnerom. Kolege su ljubomorne na vaš rad pa vas ogovaraju. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: