Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 11.septembar 2019

Ovan: Ako svaku osobu nastavite da analizirate do detalja ostaćete sami. Nervozni ste i stalno očekujete promene na poslu. Prionite na rad. Prolazna glavobolja.

Bik: U ljubavi ste iskreni i vaša osećanja su duboka. Lep dan u izlasku sa partnerom. Neodlučni ste da li da prihvatite novu poslovnu ponudu. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Partner je iskren prema vama,nebudite nepoverljivi. Ako želite da menjate posao predhodno se raspitajte o novoj firmi. Osetljiv vam je stomak.

Rak: U ljubavi je sve uobičajno. Zaljubljeni ste i to se na vama vidi. Probajte da sa kolega izgradite malo bliskiji odnos. Neplanirani troškovi. Zdravlje dobro.

Lav: Prihvatite novu priliku koja vam se nudi. Nedostaje vam samopouzdanja u ličnim odnosima. Imate podršku porodice u novom poslu. Zdravlje dobro.

Devica: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja a vi to kao da ne primećujete. Realni ste kad je reč o vašim mogućnostima na poslu. Moguća prehlada.

Vaga: Ako ste u vezi ne gledajte na sve strane jer će partner početi da vam prebacuje. Dobićete pohvale od nadredjenih za vaš rad. Ako ste vozač pažljivo u vožnji.

Škorpija: Sada se mnogo bolje slažete sa partnerom, jer ste neke stvari razjasnili. Trudite se da ne kasnite na posao jer su vas već opominjali. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Posvetite više vremena partneru i vašoj vezi, jer ste počeli da se udaljavate. Ne mislite stalno na posao, posvetite se i drugim stvarima. Zdravlje dobro.

Jarac: Izadjite sa partnerom i prijateljima, prijaće vam da se malo opustite. Neki poslovi ne mogu da čekaju, odradite ih odmah. Zdravlje dobro.

Vodolija: Upoznali ste osobu koja vam se odmah dopala. Posao je za sada dobro ne brinite bez razloga. Smanjite trošenje. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Ribe:Provešćete lepo romantično veče sa partnerom. Opustite se i uživajte.Sada imate mnogo bolje komunikaciju sa kolegama na poslu. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisano: