Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 11.oktobar 2019

Ovan: Partner vam posvećuje maksimalno pažnju. Lep dan ispunjen emocijama. Kolege su ljubomorne na vas, ali ne obazirite se na to. Vodite računa o finansijama. Zdravlje dobro.

Bik: Morate se vezi malo više posvetiti ako želite da je ojačate. Partner vam zamera što zbog poslovnih obaveza nedovoljno provodite vremana sa njim. Moguć kraći put. Oslabio vam je imunitet povedite računa.

Loading...

Blizanci: U izlazku sa prijateljima upoznaćete osobu koja će vam odmah zainteresovati. Trudite se da zbog posla ne zapostavljate porodicu. Nagomilali ste poslovne obaveze pa sad jedva stižete da ih završite. Zdravlje dobro.

Rak: Zbog vaše nepotrebne ljubomore partner vam sve više prebacuje. Iskreno i otvoreno razgovarajte da to rešite. Na poslu će te dobiti pohvale za vaš rad. Stabilnija finasijska situacija. Moguć problem sa grlom.

Lav: Rasčistite sve sa starom vezom pre nego što udjete u novu.Očekuju vas dugi razgovori. Na poslu gledajte svoj interes nije svaka ponuda dobra da bi je prihvatili. Mogući problemi sa respiratornim sistemom.

Devica: Ako ste sami ne izbegavajte osobu koja će vas pozvati da izadjete. Pozovite prijatelje koje niste skoro videli. Imaćete podršku i pomoć od kolega na poslu. Zdravlje stabilno.

Vaga: Sve se bolje slažete sa partnerom. Moguće da će vam partner prirediti malo iznenadjenje. Nezapostavljajte poslovne obaveze jer ih kasnije nećete stići završiti. Mogući problemi sa zglobovima.

Škorpija: Očekuje vas novo poznanstvo. Veoma lep i prijatan dan će te provesti. Moguć novčani dobitak. Poslove stižete da odradite. Više se krećite previše sedate.

Loading...

Strelac: Pokušajte na lep način i bez mnogo buke da postignete ono što želite. Moguća nova romansa. Razmislite da li da prihvatite poslovnu priliku koja vam se nudi. Vozite pažljivije.

Jarac: Još uvek razmišljate o staroj vezi.Niste još uvek spremnni za novu vezu ali prihvatite poziv za izlazak sa prijateljima, prijaće vam da se malo opustite. Moguć poslovni put. Zdravlje dobro.

Vodolija: Provodite više vremena sa partnerom. U poslednje vreme ste u nekom grču i partner primećuje da vas nešto muči.Malo se bolje slažete sa kolegama. Pazite na ishranu.

Ribe: U vašoj vezi je sve u redu i svakim danom vam partner to i pokazuje. Problemi u porodici su prolazni. Moguć neplaniran izdatak. Zdravlje promenjivo.

Sponzorisano: