Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 11.decembar 2019

Ovan: Vaša veza je sve bolja i sada ste opušteni i uživate sa partnerom. Moguć kraći put. Na poslu vam nameću neka pravila koja vam ne odgovaraju. Zdravlje stabilno.

Bik: Ako ste već u vezi trudite se da negledate na sve strane,jer će partner početi da vam zamera. Imate podršku porodice u novom započetom poslu. Zdravlje bez promene.

Loading...

Blizanci: Partner vam je veran pa prestanite da sumnjate bez potrebe. Obradovaće vas jedan poziv od osobe koju niste dugo videli. Pomoć kolega vam na poslu puno znači. Zdravlje dobro.

Rak: Pokažite malo više razumevanja prema partnerovim problemima. Nemojte se previše isticati na poslu jer je to počelo kolegama da smeta. Posvetite se malo više zdravlju.

Lav: Lakše će vam biti da nadjete partnera ako budete više izlazili.Morate biti malo fleksibilniji pogotovo ako radite u velikom kolektivu. Počnite da se bavite sportom.

Devica: Spremite se za provod sa društvom. Iznenadiće vas partner malim poklonom. Želeli bi ste posao koji bi vam omogućio više slobodnog vremena. Zdravlje dobro.

Vaga: Ništa vam ne ide po planu i kako ste očekivali.Ne treba da padate na nečiju slatkorečivost. Otvaraju vam se mogućnosti za neke poslove u inostranstvu. Zdravlje dobro

Škorpija: Došlo je do nestabilnosti u vašoj vezi. Pronadjite način da osvežite vezu.Vodite računa o dokumentima i novcu. Moguć gubitak. Prolazna glavobolja.

Loading...

Strelac: Na emotivnom planu je dobro. Zabavljajte se i uživajte sa partnerom i prijateljima. Dobar period za posao i investicije. Promenite način ishrane pa će te se osećati bolje.

Jarac: Ne razmišljajte o novoj vezi dok sve ne rasčistite sa starom.Potrudite se da radite što bolje i manje se bavite drugima. Moguć izdatak. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Partner je počeo da sumnja u vaše priče. Razgovarajte iskreno i otvoreno o svemu. Ako niste zaposleni očekujte neke ponude. Problemi sa respiratornim traktom.

Ribe: Trenutno ste zaljubljeni zadovoljni. Partner vam ugadja u svemu. Osmislite što bolju poslovnu taktiku. Budite obazrivi gomilaju vam se dugovi.Više spavajte.

Sponzorisano: