Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 11.avgust 2019

Ovan: Lep dan će te provesti u romantičnom izlasku sa partnerom. Moguć kraći put. Na poslu je za sad sve u redu prestanite da brinete. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Bik: Kad se budete najmanje nadali pojaviće se osoba koja će vam veoma privući pažnju. Pomoć kolega na poslu vam puno znači. Osetljiv vam je stomak pa pripazite na ishranu.

Loading...

Blizanci: Počinje stabilniji period za ljubav. Prija vam kada vam partner posvećuje više pažnje. Ponekad na poslu nešto prećutite i ne raegujte jer će tako biti bolje. Zdravlje dobro.

Rak: Ne ljutite se za svaku sitnicu to vam može pokvariti odnos sa partnerom. Razgovarajte o tome šta vam smeta. Zabrinuti ste zbog posla bez razloga. Zdravlje dobro.

Lav: Treba malo više da pokažete svoja osećanja prema partneru . Opustite se kao da ste u emotivnom grču. Niste motivisani za rad zbog male zarade. Zdravlje solidno.

Devica: Ne budite nepoverljivi partner je iskren prema vama. Okupite se malo sa prijateljima. Očekuje vas naporna poslovna nedelja. Počnite da se bavite sportom.

Vaga: Svidjate se osobi iz vašeg okruženja. Prihvatite priliku koja vam se nudi. Na poslu ste u prednosti u odnosu na druge ali ne umete to da iskoristite. Zdravlje dobro.

Škorpija: Predstoji vam lepo veče sa partnerom. Zaljubljeni ste i zadovoljni. Zahvaljujući emotivnom miru imate više elana i volje za rad. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Partner nije da vam ne veruje samo hoće otvoren odnos. Provodite malo više vremena zajedno. Podrška porodice u novom poslu vam puno znači. Zdravlje stabilno.

Jarac: Ne razmišljajte o bivšim ljubavima i ne dozvolite da vas preplave negativne emocije. Osmislite što bolj poslovnu taktiku. Moguć problem sa zglobovima.

Vodolija: Povoljan dan za novo poznastvo i početak veze. Pozovite prijatelja koga niste dugo videli. Očekuje vas sve više i više poslovnih obaveza. Zdravlje stabilno.

Ribe: Više izlazite pa će te tako pre nekog upoznati. Osećaj usamljenosti će vas brzo proći. Uspešno se nosite sa poslovnim obavezama i zračite optimizmom. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: