Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 10.oktobar 2019

Ovan: Upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled svideti. Prijatelj će vas pozvati da se vidite. Previše ste okupirani poslovnim obavezama.Pazite na ishranu, osetljiv vam je želudac.

Bik: Ljubomorni ste a pred partnerom se pravite da niste. Partner primećuje da niste raspoloženi. Prihvatite poslovnu ponudu koja vam se nudi. Više štedite. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Lepo se slažete sa partnerom. Vaša je veza sve bolja iz dana u dan. Završićete posao na vreme uz pomoć kolega. Moguća prehlada.

Rak: Iako ste u novoj vezi i dalje mislite na staru. Posvetite se novom partneru. Imaćete mali problem na poslu ali će te ga brzo rešiti.Zdravlje dobro.

Lav: Partner će vam prirediti malo iznenadjenje. Provešćete lep dan ispunjen emocijama.Nije svaka poslovna ponuda dobra , dobro razmislite šta će te prihvatiti.

Devica: Previše ste očekivali u novoj vezi pa ste se malo razočarali. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu. Nakupilo vam se puno poslovnih obaveza. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Vaga: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Dobićete mali poklon od partnera. Smeta vam što na poslu niste nagradjeni za svoj rad. Zdravlje dobro.

Škorpija: Moguća nova romansa sa osobom koju ste skoro upoznali. Prijatelje ste zapostavili u poslednje vreme. Moguć konflikt sa jednim članom porodice. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Partner vam svakim danom pokazuje svoju ljubav i emocije. Predstoji vam lepo veče. Razapeti ste izmedju posla i privatnog života. Morate uskladiti obaveze. Zdravlje promenjivo.

Jarac: Sa partnerom vam je sve lepše, izgladili ste neke nesporazume. Moguć kraći poslovni put. Vodite računa o troškovima. Malo više se krećite, previše sedite.

Vodolija: Prepustite se emocijama previše ste u nekom grču. Dosta toga zavisi od vas i vašeg raspoloženja.Imaćete priliku da zaradite više nego što ste očekivali. Zdravlje dobro.

Ribe: Kada ima ljubavi sve će te probleme rešiti. Partner vam ugadja u svemu, potrudite se da mu uzvraćate istom merom. Ne nervirajte se zbog posla to su smo prolazni problemi. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: