Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 10.novembar 2019

Ovan: Loš period je za vama, prestanite da brinete i opustite se u društvu partnera. Na poslu ste napeti i moše doći do svadje sa kolegama. Prolazna glavobolja.

Bik: Jedna osoba uporno pokušava da vam skrene pažnju. Prihvatite poziv za izlazak. Ne dozvolite da vas mala kritika na poslu pokoleba. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Trenutno nestabilno u ljubavi. Počeli ste da se malo inatite. Vodite računa o dokumentima i novcu. Pripazite na ishranu osetljiv vam je želudac.

Rak: Kad se budete najmanje nadali pojaviće se neko ko će vas veoma zainteresovati. Usmerite pažnju na korisnije poslove. Zdravlje dobro.

Lav: Pred vama je divan dan za ljubav i druženje. Partner vam poklanja svu pažnju. Moguć kraći poslovni put. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Devica: Svidjate se nekom sa kim radite. Imaćete poziv od prijatelja da izadjete zajedno. Imaćete pomoć od kolega na poslu. Zdravlje dobro.

Vaga: Ako niste u vezi pojaviće se osoba koja će vam se odmah svideti. Posao za sada vam ide dobro prestanite da brinete. Više se krećite, previše sedite.

Škorpija: Morate naći vremena za ljubav nemojte samo raditi i misliti na posao. Finasijska situacija se popravlja. Zdravlje promenjivo.

Loading...

Strelac: Lepo veče će te provesti u izlasku sa partnerom. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Završićete na vreme započeti posao. Zdravlje dobro.

Jarac: Rasčistite sve sa starom vezom pre nego što krenete u novu. Moguća mala svadja sa jednim članom porodice. Problemi sa grlom.

Vodolija: Moguć manji nesporazum sa partnerom ali će te ga brzo rešiti. Pazite sa kim poslovno saradjujete. Moguć novčani dobitak. Više se krećite.

Ribe: Provešćete divno veče sa partnerom i prijateljima. Zabrinuti ste zbog posla bez razloga sve će biti u redu. Moguć kraći put. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: