Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 10.februar 2020

Ovan: Osoba sa kojom želite vezu čeka da se javite. Ako ste usamljeni malo češće izlazite sa prijateljima. Ako se bavite pravom proverite informacije koje dobijate. Zdravlje dobro.

Bik: Očekuje vas prelepo veče sa puno romantike. Partner će vas iznenaditi poklonom. Malo se teže dogovarate sa kolegama. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Malo više pokazujte emocije partneru i posvetite mu malo više pažnje. Nemojte samo planirati već krenite da radite. Moguć izdatak. Osetljivo vam je grlo.

Rak: Ako niste u vezi moguće zaljubljivanje na prvi pogled. Privlačite pažnju gde god se pojavite. Napredak na polju karijere. Opravdali ste poverenje svojim radom. Zdravlje dobro.

Lav: Počeli ste sve češće da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Imate poslovnu konkurenciju sa kojom morate da se izborite. Mogući bolovi u nogama.

Devica: Ako se tajno vidjate sa nekim pazite da nebudete otkriveni. Loša koncentracija na poslu ,prilično ste rasejani i zaboravni. Moguć kraći put. Zdravlje malo bolje sada.

Vaga: Želite pravu ljubav a ništa po tom pitanju ne preduzimate.Vaše ideje na poslu neće biti podržane ali ne gubite nadu. Imaćete problem da se sa nekim dogovorite. Zdravlje dobro.

Škorpija: Ako samo budete radili onda tu nema mesta za ljubav. Male izmene na poslu će se vremenom pokazati kao dobre za vas. Počnite da štedite. Moguća blaga prehlada.

Loading...

Strelac: Divan dan za ljubav i druženje sa prijateljima. Partner želi da vam pomogne oko posla. Od nadredjenih će te dobiti ozbiljna zaduženja. Treba vam malo odmora.

Jarac: U ljubavi je kod vas stabilno i svakim danom sve bolje. Neko vas na poslu ogovara ali ne predajte tome značaj.

Vodolija: Danas ne donosite neke krupne i bitne odluke pošto je vrlo moguće da nećete dobro odlučiti. U ljubavi i sa zdravljem bez većih promena.

Ribe: Ovaj dan je kao stvoren za vas pa ga iskoristite na najbolji mogući način. Zdravlje vas takodje odlično služi.

Sponzorisano: