Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 10.decembar 2019

Ovan: Vaša veza je u krizi zbog nekog trećeg. Vreme je da se rasčisti situacija. Ako niste zaposleni do posla možete doći preko interneta. Vodite računa o zdravlju i izbegavajte alkohol.

Bik: Jedna osoba pokušava uporno da vam skrene pažnju a vi to kao da ne primećujete. Na poslu vam je steresno i neko od kolega će vas neprijatno iznenaditi. Prolazna glavobolja.

Loading...

Blizanci: Sa nestrpljenjem očekujete ponovni susret sa partnerom. Sada ste opušteni i lepo vam je. Na poslu je sada bolje i započećete saradnju sa jednom uspešnom osobom. Zdravlje dobro.

Rak: Konačno ste našli osobu pored koje možete da uživate. Pozvaće vas prijatelj koga niste dugo videli. Pravo je vreme da obnovite znanje i završite posao na vreme Zdravlje dobro.

Lav: Spremite se za lepo romantično veče sa partnerom. Ne prikrivajte emocije i uživajte. Nije sve do vas veći deo posla zavisi od drugih, pa trudite se da se ne nervirate zbog toga. Zdravlje dobro.

Devica: Imate lošu komunikaciju sa partnerom, trudite se da to popravite. Raspoloženje mogu da vam poprave prijatelji. Budite skoncentrisani na ono što radite,moguće su greške. Zdravlje promenjivo.

Vaga: Češće iznenadite partnera malom pažnjom. Volite da provodite vreme u krugu porodice i partnera. Na poslu ste zadovoljni jer vam šef prepušta da odlučujete. Zdravlje dobro.

Škorpija: Mnogo ste probirljivi jer niste prestali da volite osobu iz prošlosti. Prihvatite novu poslovnu priliku koja vam se nudi. Smanjite trošenje na nepotrebne stvari. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Ako niste u vezi imaćete da upoznate osobu koja će vam se dopasti. Prihvatite poziv za izlazak. Sada mnogo bolje funkcionišete na poslu,imate više elana i volje. Zdravlje dobro.

Jarac: Provešće te divan dan u izlasku sa partnerom. Partner vas obasipa pažnjom. Pazite sa kim počinjete poslovnu saradnju. Mogući neplanirani izdaci. Zdravlje stabilno.

Vodolija: Ne ulazite u novu vezu ako niste sve rasčistili sa starom. Podrška porodice vam puno znači u novom poslu. Manji dobitak. Pripazite u saobraćaju ako ste vozač.

Ribe: Niste još uvek spremni za ozbiljnu vezu. Izlazite malo više sa prijateljima ,u poslednje vreme ste ih zapostavili. Posao vam ide sve bolje pa možete da se opustite. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: