Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 10.avgust 2019

Ovan: Uživaćete u romantičnom izlasku sa partnerom. Moguć kraći put. Dobićete neke nove poslovne ponude vezane za inostranstvo. Povedite više računa o svom zdravlju.

Bik: Proverite istinitist priči koje su došle do vas pre nego što počnete da zamerate partneru. Pomoć kolega vam puno znači pa stižete sve da završite. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Zabavljajte se i uživajte u izlascima sa partnerom i prijateljima. Neko vas remeti u poslu pa se nervirate. Neplanirani toškovi. Moguć problem sa kostima.

Rak: Prija vam pažnja koju vam partner posvećuje. U vezi vam je sve lepše. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Novčana situacija je malo bolja. Prolazna glavobolja.

Lav: Treba da odvojite malo više vremena za ljubav a da ne mislite samo na posao. Koristite svoja poznastva za rešavanje nekih problema. Pazite na ishranu nagomilali ste kilograme.

Devica: Više verujte u ljubav i budite strpljivi dolaze bolji dani. Strašno ste nesigurni u sebe i nepoverljivi. Na poslu je za sada sve pod kontolom. Zdravlje je dobro.

Vaga: Ako vam osoba sa kojom ste ne odgovara nemojte gubiti vreme. Zastoj u poslu je prolazan nema potrebe za brigu. Manji izdatak. Proverite krvnu sliku jer ste malaksali.

Škorpija: Morate doneti neke bitne odluke u emotivnom životu. Moguć kraći put. Povoljan dan za završavanje poslova koje ste odlagali. Zdravlje za sada dobro.

Loading...

Strelac: Malo vas muči ljubomora ali ne brinite partner vam je veran. Javiće vam se prijatelj iz inostranstva. Povećaće vam se zarada. Smanjite alkohol jer vam baš smeta.

Jarac: Počinje divan period za ozbiljnu vezu. Uživajte u izlascima i zajedničkim trenucima sa partnerom. Danas će te odlično saradjivati sa drugima. Zdravlje dobro.

Vodolija: Sve češće razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Na poslu ne znate gde vam je glava od obaveza. Povratićete novac koji ste izgubili. Zdravlje dobro.

Ribe: Kad se najmanje budete nadali pojaviće se osoba koja će vam se veoma dopasti. Budite zadovoljni svojim dosadašnjim poslovnim uspehom. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: