Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.septembar 2019

Ovan: Upoznaćete na kraćem putu osobu koja će vam privući pažnju. Imate previše poslovnih obaveza pa ste u poslednje vreme zapostavili porodicu. Zdravlje stabilno.

Bik: Svidjate se nekom sa radite. Imaćete poziv za izlazak ,pa ako ste usamljeni prihvatite ga. Malo ste se umorili od poslovnih obaveza. Sada vam je bolja finasijska situacija. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Morate shvatiti da nemože biti sve kako bi ste vi želeli. Partner je nervozan i napet zbog posla, pa mu posvetite više pažnje. Posao vam je za sada dobro. Prolazna glavobolja.

Rak: Provešćete divno romantično veće u izlasku sa partnerom.Javiće vam se prijatelj koga niste dugo videli. Nemate volje za rad zbog male zarade. Problemi sa zglobovima.

Lav: Neopterećujte se nekim sitnicama već se opustite i uživajte sa novim partnerom. Ako se malo bolje organizujete sve će te poslove završiti na vreme. Zdravlje promenjivo.

Devica: Konačno ste sreli osobu koja vam u svemu odgovara. Trudite se da vam u vezi bude sve bolje. Karijera vam napreduje,samo tako nastavite i biće sve u redu. Moguća prehlada.

Vaga: Ne ponavljajte greške iz prošle veze sa novim partnerom. Partner vas obasipa pažnjom..Imate sve manje vremena za sebe zbog poslovnih obaveza. Više se odmarajte.

Škorpija: Ponekad morate razumeti kad je partner nervozan i neraspoložen. Iznenadite partnera malim poklonom. Dobićete novu ponudu za posao. Moguć problem sa urinarnim traktom.

Loading...

Strelac: Uživate u izlascima sa partnerom i prijateljima. Još uvek ste u nekom emotivnom grču, morate se opustiti. Neodlažite poslovne obaveze završavajte ih odmah. Zdravlje dobro.

Jarac: Počela je da vas muči ljubomora i stalno prebacujete partneru bez razloga. Rešite to otvorenim razgovorom. Pomoć kolega na poslu vam mnogo znači. Pazite na ishranu nagomilali ste kilograme.

Vodolija: Kad ima ljubavi sve porobleme će te lako rešiti. Partner vam pokazuje emocije stalno.Poboljšaće vam se malo finasijska situacija. Moguć proble sa grlom.

Ribe: Imaćete poziv za izlazak od osobe kojoj se već duže vreme svidjate. Imaćete probleme sa papirologijom na poslu pa pazite šta potpisujete. Zdravlje stabilno.

Sponzorisano: