Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.mart 2020

Ovan: Moguće poznanstvo sa vrlo uspešnom osobom. Ne mislite mnogo na ljubavni život jer ste previše okupirani poslom. To morate promeniti.Jedan prijatelj će vas pozvati da izadjete. Zdravlje dobro.

Bik: Niste dovoljno iskreni prema partneru. Osetljiviji ste više nego inače. Uspešno će te završiti planirani posao. Malo više vremena provodite sa porodicom. Povedite računa opao vam je imunitet.

Loading...

Blizanci: Na emotivno planu trenutno je stabilno. Oni koji nisu u vezi imaće priliku da to promene. Imaćete poziv za izlazak. Ne nervirajte se zbog posla to je prolazan problem brzo će te ga rešiti. Zdravlje promenjivo.

Rak: Predstoji vam lep susret prepun strasti. U vezi vam je svakim danom sve lepše. Gubite interesovanje za posao jer niste dovoljno plaćeni. Malo više se krećite previše sedate.

Lav. Kad se najmanje nadate pojaviće se osoba vredna vaše pažnje. Vaša pojava nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pomoć kolega vam je uvek na raspolaganju. Moguć dobitak. Zdravlje dobro.

Devica: Morate više razgovarati sa partnerom i dogovarati se osvemu. Ne gledajte na sve strane ako ste zauzeti. Počeli ste da dobijate pohvale od nadredjenih za svoj rad. Povedite računa ako ste vozač u saobraćaju.

Vaga: Mala svadja sa voljenom osobom je prolazna. Čak i kada vas kritikuje partner vas u duši podržava u svemu. Previše ste iskreni i pravedni pa imate problem sa nekim kolegama. Zdravlje solidno.

Škorpija: Slobodnije pokazujte emocije prema partneru. Očekuje vas lep dan sa partnerom. Imaćete poziv za kraći poslovni put. Zapostavili ste jednog prijatelja. Zdravlje dobro.

Loading...

Strelac: Pazite da partner ne protumači pogrešno neke vaše postupke. Previše se žrtvujete za druge ljude ali oni to slabo cene. Povoljan dan ako se bavite pravom Moguća prehlada.

Jarac. Moguće da dobijete poklon od partnera i da vam priredi malo iznenadjenje. Pokažite Partneru da cenite njegov trud. Kolege su ljbomorne na vas.Manji novčani dobitak. Zdravlje dobro.

Vodolija: Neko će vam se udvarati vrlo direktno. Pridobili ste naklonost osobe koja vam se dopada. Na posle ne možete svima da verujete. Osetljiv urinarni trakt.

Ribe: Emotivni život vam remete okolnosti a ne neslaganje. Ako ste sami ne propuštajte prilike jer ih neće stalno biti. Izadjite malo sa prijateljima i opustite se od poslovnih obaveza. Zdravlje dobro.

Sponzorisano: