Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.maj 2015

Ovan: Ako niste zadovoljni vašom vezom vreme je za promene. Budite više posvećeni poslu ako mislite da napredujete.Manji neplanirani troškovi. Zdravlje dobro.

Bik: Puno vam znači partnerova podrška i pažnja. Iznenadite partnera malim poklonom. Morate se malo bolje organizovati na poslu kako bi sve završili na vreme. Zdravlje dobro.

Loading...

Blizanci: Upoznaćete novu osobu koja će vam se odmah dopasti..Pozitivni ste i zračite gde god da se pojavite. Na poslu je sve pod kontrolom , opustite se. Zdravlje dobro.

Rak: Kod vas ima ljubavi pa će te sve probleme lakše rešiti. Napokon radite posao koji vam prija pa vam je puno lakše. Bolja novčana situacija. Ako ste vozač pažljivo u vožnji.

Lav: Partner želi da više vremena provodite zajedno. Više niste u emotivnom grču,opustili ste se i lepo vam je. Ako tražite posao dobićete neke ponude Zdravlje dobro.

Devica: Provešće te divno veče u izlasku sa partnerom i prijateljima. Malo se bolje organizujte oko poslovnih obaveza kako bi imali više vremena. Muče vas nagomilani kilogrami.

Vaga: Kada vidite da je partner neraspoložen i napet zbog posla posvetite mu maksimalno pažnju. Loše se razumete sa kolegama pa uradite nešto da to poboljšate. Zdravlje stabilno.

Škorpija: Javiće vam se osoba iz prošlosti koja vam se dopadala. Očekuje vas lep izlazak. Kolege vas ogovaraju ali nemojte pridavati tome značaj. Moguća prehlada.

Loading...

Strelac: Danas nemojte počinjati ozbiljan razgovor sa partnerom i ne pričajte mnogo kad ne treba. Vaše ideje na poslu će biti podržane i pohvaljene. Mogući bolovi u nogama.

Jarac: Prepustite se emocijama i uživajte u zajedničkim trenucima sa partnerom. Imaćete problem oko nekih dogovora na poslu. Muči vas papirologija. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Ne razmišljajte stalno šta je bilo u prošlosti već se okrenite novom partneru. Radite na tome da proširite svoje poslovne delatnosti i da povećate zaradu. Zdravlje dobro.

Ribe: Počelo je da raste nepoverenje u vašoj vezi, a za koje ste i vi krivi. Iskoristite neke mogućnosti na poslu koje vam se nude. Moguć kraći put. Više se krećite.

Sponzorisano: