Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.jun 2020

Ovan: Već ste pomislili da sa vašom vezom nešto nije u redu a ono stiže jedno jako prijatno iznenadjenje od partnera. Premnogo radite. Premoreni ste i treba vam predah.

Bik: Još jednom ste popustili. Partner polako preuzime ulogu vodje u vezi. To ima prednosti i mana. Neophodne su vam pare i prihvatate sve poslove. Bolovi u ledjima.

Loading...

Blizanci: Vaša stalna zakeranja ponekad stvarno nije lako podneti. Korigujte svoje ponašanje. Pomozite kolegi znaće on to da ceni. Grlo vam je baš upaljeno.

Rak: Uskoro će te dobiti poziv za jedno slavlje na kojem će biti neko koga ne očekujete. Napravite redosled važnih stvari u životu. Ovako ne ide. Zdrablje zasad bobro.

Lav: Izgubili ste pamet zbog nekoliko slatkorečivih fraza. Nije vam sve to pametno. Organizacija je pola posla zapamtite. Previše konzumirate alkohol.

Devica: Najradije bi ste ovaj dan obrisali gumicom ali pošto je to nemoguće sačekajte da prodje. Ni na poslu ne cvetaju ruže. Ide vikend. Obratite pažnju na redovnu ishranu.

Vaga: Princip je ponekad dobar ali u ljubavi često bude problem. Nikako da na poslu pokažete svoje pravo lice. Stvorili ste loš imidž. Jedan kompletan pregled nije na odmet.

Škorpija: Stalno tvrdite da vi niste krivi za probleme u vezi. Da li je baš uvek tako. Sa nestrpljenjem čekate ovaj poslednj radni dan. Stomačne tekobe nisu ozbiljne.

Loading...

Strelac: Imate lepe planove za vikend. Možda bi i danas moglo biti lepo. Nedostaje vam više poštovanja od strane šefa. Čuvajte su saobrsćaja. Naročito pešačkih prelaza.

Jarac: Partner je konačno u vama prepoznao ono što mu treba. Lep dan u ljubavi. Na poslu ste totalno rasejani. Čuvajte se rizičnih situacija jer niste skoncentrisani.

Vodolija: Dobili ste poruku sumnjive sadržine i sve vam se okrenulo. Najpre proverite da li je sve to tačno. Nemojte izlaziti ranije sa posla. Grčevi u stomaku će potrajati.

Ribe: Ovo je vaš srećan dan i to pokazujete na svakom koraku. Partner je dobro raspoložen i sve je super. Ipak malo opreza neće škoditi. Povišen krvni pritisak.

Sponzorisano: