Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.februar 2020

Ovan: Možete da birate jer sve više je onih koji bi da budu sa vama. Finasijska i poslovna situacija je sve bolja pa bi trebalo da budete zadovoljni.  Budite obazrivi u saobraćaju i vozite pažljivo.

Bik: Na emotivnom planu se ništa ne dešava ali samo polako biće. Moguć kraći put. Dobićete pohvale na poslu zbog svijih postignuća. Manji dobitak. Zdravlje sasvim zadovoljavajuće.

Loading...

Blizanci: Sa partnerom se najčešće svadjate zbog finasija ali ima malo i ljubomore. Novčani dobitak će stići u pravo vreme i bićete mnogo bolje raspoloženi. Proverite krvnu sliku.

Rak: Partner je još uvek uzdržan i ne želi da pokaže koliko mu je stalo do vaše veze.  Na poslovnom planu će te imati manjih problema naredna dva dana. Moguća prehlada čuvajte se.

Lav: Morate biti spremni na kompromis inače će te imati problema u vezi. Imaćete uspešan poslovan dan i dobićete priznanje za vaš rad i trud. Zdravlje je sve bolje.

Devica: Ako ste u braku situacija je sada mnogo bolja nego što je bila. Kod vas postoji volja ali niste još spremni za novi poslovni početak. Smanjite trošenje. Zdravlje je sada dobro.

Vaga: Imaćete poziv za izlazak od osobe koju ste skoro upoznali. Na poslu vlada pozitivno raspoloženje i sa svima lepo saradjujete. Bolja novčana situacija. Povedite više računa o zdravlju.

Škorpija: Malo češće razgovarajte sa partnerom tako će te rešiti nepotrebne sumnjičavosti. Ako polažete ispit ne treba da brinete biće bolje nego što ste očekivali. Zdravlje bez promene.

Loading...

Strelac: Predstoji vam lep susret sa osobom koja vam se već duže vreme svidja. Malo više budite kod kuće napravite malu pauzu u radu. Neka vam želje budu u skladu sa mogućnostima. Zdravlje dobro.

Jarac: Izbegavajte da folirate partnera jer može to da vam se vrati duplo. Sve zabranjeno je posebno primamljivo. Sa kolegama sada imate bolju saradnju nego ranije. Malo više se krećite.

Vodolija: Imaćete divan provod sa partnerom i prijateljima. Opustite se i uživajte. Mala svadja sa jednim kolegom na poslu će vas malo poremetiti ali je to prolazno. Zdravlje stabilno.

Ribe:  Svidjate se nekom sa kim radite a vi to kao da ne primećujete. Posvetite više vremena ukućanima jer ste ih zbog poslovnih obaveza zapostavili. Manji novčani dobitak . Zdravlje dobro.

Sponzorisano: