Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.decembar 2016

Ovan: Previše ste samouvereni i uvek za sebe mislite da ste bogom dani da svi oko vas igraju po vašem taktu. Imaće te neprilika na poslu zbog takvog stava. Nesanica.

Bik: Danas će te po svemu sudeći rešiti jednu spornu situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Spremite se da na poslu pokažete sve svoje mogućnosti. Zdravlje je dobro.

Loading...

Blizanci: Predstoji vam jako zanimljiv susret sa starijom osobom suprotnog pola. Mnogo toga više neće biti isto. Tržite način za brzom zaradom. Skroz pogrešno. Probavne smetnje.

Rak: Zaljubili ste se pa šta. Vi to doživljavate kao tragediju umesto da se radujete i uživate. Šef će pokušati da vas ponizi. Ne dozvolite mu to. Više fizičke aktivnosti.

Lav: Jedan sasvim običan dan koji će vrlo brzo biti zaboravljen. Jedino oni koji su rodjeni izmedju 10 i 15 imaće jedan mali problem sa zakonom. Redovna ishrana je bitna.

Devica: Poziv od osobe koji na sreću niste prihvatili pokazaće se kao mudra odluka. Spremate se da na poslu održite kraće predavanje o moralu. Alergijska reakcija.

Vaga: Imate veliku priliku da danas osvojite bar na kratko simpatije osobe koja vas odavno privlači. Ne zanosite se iluzijama. Vratite se u stvarnost. Dobro vam je zdravlje.

Škorpija: Ono što ste za danas bili planirali rasprašiće se kao mehur od sapunice. Na sreću posle razočarenja dolazi lepo iznenadjenje. Čuvajte se rizičnih poslova. Oprez.

Loading...

Strelac: Dobro bi bilo da danas svaku reč pre nego što je izgovorite triput odmerite. Velika mogućnost ozbiljnog konflikta. Uskoro morate posetiti očnog lekara.

Jarac: Ista meta isto ostojanje. Morate konačno sa reči preći na dela. Jedna osoba to željno očekuje. Velika mogučnost ostajanja bez posla. Imunitet vam je dobar.

Vodolija: Prvi dan u mesecu za vas je uvek problematičan. Vrlo zanimljivo će biti to što danas sve izgleda drugačije. Neko je za to zaslužan. Posao vam ide od ruke. Danas ste raspoloženi.

Ribe: Vidite kako malo treba da se poraz pretvori u pobedu. Samo trba u svemu naći onu lepu stranu i eto radosti. Izazivaće te divljnje kolega. Nešto sa cirkulacijom nije uredu.

Sponzorisano: