Loading...
Loading...

Dnevni horoskop za 1.april 2015

Ovan: Nova ljubav vas je potpuno promenila na bolje. Izadjite sa partnerom i prijateljima. Stalno odlažete poslove,uozbiljite se i krenite da ih završavate. Zdravlje dobro.

Bik: Previše lakomisleno ulazite u nekakve poslove koji nikud ne vode. Oslobodite se tih iluzija o lakoj zaradi. To ne postoji. Nikad nije kasno za ljubav. Upala sinusa.

Loading...

Blizanci: Zvezde nagoveštavaju mogućnost gubitka nekog člana šire porodice. Budite spremni na to. Razmišljate o davanju otkaza. Trebalo bi posetiti zubara.

Rak: Za one koji su rodjeni oko ponoći jedan iscrpljujući dan koji može doneti velike probleme. Obratite maksimalnu pažnju na ponašanje u saobraćaju. Nervoza.

Lav: Karakteristična situacija u ljubavi za vas. Nikad niste zadovoljni partnerovim ponašanjem. Šef ima velike planove sa vama. Ne zalećite se. Problemi sa želutcom.

Devica: Konačno ste prepoznali ono što vas ispunjava i sad bar znate šta bi ste voleli da radite. Nekoliko neodmerenih reči i problem je tu. Uradite što pre alergijski test.

Vaga: Prihvatili ste predlog partnera i sad se pokajali. Sve to unosi bespotrebnu nervozu u vašu klimavu vezu. Mnogo zaostalih obaveza se nakupilo. Zdravije se hranite.

Škorpija: Očekivali ste danas bitan poziv na razgovor iz jedne firme ali očigledno od toga nema ništa. Niste primetili poglede osobe iz vaše neposredne blizine. Nesanica.

Loading...

Strelac: Dan će biti ispunjen očekivanjem večeri u kojoj vas čeka poseta starim prijateljima sa osobom koju ste upoznali nedavno. Prekontrolišite rad štitne žlezde.

Jarac: Danas se stvaraju uslovi da napravite teži prekršaj u saobraćaju. Zato budite maksimalno skoncentrisani i pažljivi. Ljubav na čekanju. Manje alkohola.

Vodolija: Uspeli ste u svojoj zamisli u koju je retko ko verovao. Danas će te ubirati plodove vaše tvrdoglavosti. Partner je željan izlazaka sa vama. Nadutost stomaka.

Ribe: Došli ste do trenutka kad nema povratka. Sad gurajte dalje možda vaša ideja i nije tako blesava kako je izgledala. Veče puno strasti. Redovnije se hranite.

Sponzorisano: