Loading...
Loading...

Blizanci horoskopski znak karakteristike

Glavne vrline Blizanaca:

– Energični
– Pametni
– Maštoviti
– Duhoviti
– Prilagodljivi

Loading...

Glavne mane Blizanaca:

– Površni
– Impulsivni
– Nespokojni
– Neiskreni
– Neodlučni

Blizanci i nezavisnost:

Blizanci su izuzetno nezavisne ličnosti. Neće ih obavezivati niko i ništa. Moraju sami da upoznaju svet. Promene i sloboda su vrlo bitne stvari za Blizance. Nikada ne dozvoljavaju nikom da im nameće svoju volju, jer je sloboda neophodna za njihovo mentalno zdravlje.

Blizanci i prijateljstvo:

Blizanci sklapaju vrlo interesantna i uzbudljiva prijateljstva.Vole da ostave svoj pečat kod svakog koga upoznaju. Vrlo su nestalni, pa nestaju na duže vreme kada upoznaju nove prijatelje i istražuju nova mesta. Ali kada se vrate, donose sa sobom nova razmišljanja, tačke gledišta i zanimljivosti koje žele da podele sa drugima. Život je vrlo interesantan i zabavan sa prijateljem Blizancem.

Loading...

Ako vam je potreban bilo kakav savet, zatražite ga od Blizanca. Vrlo su vešti u komunikaciji i mogu vam pomoći da dobijete šta želite svojom ubedljivošću i entuzijazmom i takođe daju dobre savete. Nemojte, međutim, gnjaviti Blizanca svojim dugoročnim problemima jer ne žele da se bave time pošto ih to deprimira i staje na put njihovoj slobodi. Prijatelj Blizanac vam najbolje prenosi najnovije tračeve, a ako volite konverzaciju, Blizanac je kao poručen! Vrlo su široke ruke prema svojim prijateljima, spremni su da vam posvete dosta vremena i da podele sve sa vama. Mada vrlo društveni, Blizancima je uvek potrebno vreme za sebe i to treba da se poštuje.

Blizanci i posao:

Blizanci obično troše svoju energiju na različite zadatke i ne usredsređuju se samo na jednu stvar i ne ostavljaju tragove nezavršenih projekata. Ako je potrebno da usmere svoju energiju na samo jednu stvar, završiće projekat sa entuzijazmom i kreativnošću zahvaljujući njihovoj visprenosti i inteligenciji. Blizanci su odlični menadžeri jer su sposobni da motivišu tim svojim entuzijazmom i vitalnošću. Takođe su odlični trgovci jer imaju razvijene komunikacijske veštine, pametni su i uvek su u stanju da vrate reč. Imaju veliku moć ubeđivanja i manipulacije. Lako opravdavaju svaki korak koji naprave i lako daju objašnjenje za svaku svoju radnju.

Temperament Blizanaca:

Blizanci momentalno reaguju u svakoj situaciji, što ih čini veoma nervoznim. Mogu se uporediti sa napetim izvorom koji pokušava da odjednom upije sve što može o svom okruženju. Dodatno ih čini nervoznim činjenica da uživaju u različitim situacijama i ljudima. Oni su konstantno napeti. Čak i ako im je dosadno i nemaju šta da istražuju, emocije im se ne menjaju, njihova potreba za uzbuđenjem i raznolikošću ostaje. Blizanci su podvojene ličnosti, u njima se vodi stalna borba emocija u jednom spontanom i uzbudljivom pakovanju.

Blizanci duboko u sebi:

Jedna od mana Blizanaca je njihova površnost. Umesto da gledaju kvalitete koje određena osoba nosi duboko u sebi, Blizanci ocenjuju ljude u zavisnosti od načina na koji se ophode prema njima. Zbog toga mogu steći pogrešan utisak o ljudima i tako izazvati probleme u vezama. Blizanci mogu da budu obeshrabreni i ćudljivi, iako nikada ne dozvoljavaju nikome da primeti ova osećanja, osim bliskim prijateljima i članovima porodice. Blizanci obično žele da svi misle da su uvek srećni, da se odlično osećaju i da im stres nikada ne može ništa.

blizanci u ljubavi

Ukratko o Blizancima:

Blizanci su mnogostrane ličnosti i brzi su kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu. Puni su energije i vitalnosti i umeju sa rečima. Inteligentni su i vrlo se lako prilagođavaju svakoj situaciji i osobi. Radoznali su i uvek žele da znaju šta se događa oko njih. Blizanac nije neko ko će samo sedeti i posmatrati dešavanja u svetu, već će želeti da učestvuje u njima. Zbog toga ponekad mogu biti mirođija u svakoj čorbi umesto da gledaju svoja posla! Blizanci zaista uživaju u komunikaciji i najdruštveniji su među horoskopskim znacima. U stanju su da pričaju bez prestanka, ali itekako imaju šta da kažu, njihove priče nikako nisu besmislene. Imaju interesantne tačke gledišta i misli o stvarima i ne plaše se da ih glasno izraze. Uvek su u toku i upućeni su u najnovije sočne tračeve.

Budući da nisu postojani, Blizanci lako skreću s teme razgovora kako bi istražili novu misao ili ideju. Pošto su površni, formiraće mišljenje bez prethodnog podobnijeg istraživanja. Zbog toga mogu misliti da znaju sve, što se često dešava, ali njihov um je previše zauzet da bi se bavili detaljima. Najveći strahovi Blizanaca su rutina i dosada. Oni će radije živeti u zabludi nego svesni deprimirajuće istine jer ne žele da bilo šta staje na put njihovoj slobodi i pozitivnoj energiji.

Blizanci u ljubavi, seksu i vezama:

Kako je zabavljati se sa ženom Blizancem:

Žena Blizanac je stvarno očaravajuća. Međutim, zabavljanje s njom može više ličiti na prijateljstvo nego na vezu zbog njene opuštenosti. Ovo ne mora da bude loše za stidljivog muškarca koji nije u stanju da iskazuje previše romantična osećanja. Zbog toga ovakva žena može biti idealna za njega. Budući da je astrološki znak dualizma, ona predstavlja izazov. S jedne strane treba joj pažnja, ljubav i briga, a s druge čezne za stimulacijom i novinama. Vrlo je zahtevna i ako joj ne pružite ono što joj je potrebno, vrlo brzo će se okrenuti nekoj drugoj avanturi.

Pravi je izazov zadržati njenu zainteresovanost, ali nije nemoguće, pa je žena Blizanac pravi izbor za muškarca koji voli stimulaciju i izazov. Potreban joj je partner koji brzo razmišlja i obično se igra osećanjima muškarca koji je mentalno slabiji od nje. Najviše joj odgovara partner koji razume njenu duhovitost. Ukoliko to nije slučaj, ubrzo će otići. Muškarci obično ne znaju na čemu su za ženom Blizancem jer ona ne otkriva svoje namere dok ne proceni da li je muškarac vredan njene pažnje i vremena, jer ona nema vremena za gubljenje na one koji to nisu. Kada se upustite u vezu s njom, lako postaje ljubomorna. Razlog tome je činjenica da kada se otvori muškarcu, a otvara se retko kome, ne želi da bude izneverena ili povređena. Ako ste u vezi sa ženom Blizancem koja je ljubomorna, naišli ste na pravu ljubav! Žena Blizanac je vrlo uzbudljiva i vredna svakog truda, zauvek ćete je pamtiti!

Kako je zabavljati se sa muškarcem Blizancem:

Sjajno je zabavljati se s muškarcem Blizancem ― on je prijatan, duhovit, zabavan, pametan, komunikativan, kreativan i voli avanture. Samo se potrudite da ga pratite! Muškarci Blizanci osvajaju žene svojom životnom radošću, vitalnošću i entuzijazmom. Možete imati konkurenciju ako pokušavate da osvojite njegovo srce. Ne očekujte da ga lako pobedite i zadržite samo za sebe. On je nestalan, voli da nameće svoju volju i neće dozvoliti da žena upravlja njime. Bićete mu avantura, a nikako strastvena ljubavnica. On voli žene i, budući ubedljiv i pametan, vrlo lako manipuliše njima i odvodi ih u krevet. Reći će bilo šta što je potrebno da bi dobio ono što želi. On je gospodar zavođenja. Ako tražite dobru avanturu, muškarac Blizanac je vaš najbolji izbor.

Kako se dopasti Blizancima:

Morate da volite da pričate, to je pravilo ako želite da impresionirate Blizanca. Takođe morate imati znanje o onome što pričate jer su Blizanci inteligentni i dosta znaju o mnogim stvarima.

Ako ste stručnjak za određenu oblast, učite ih o njoj i impresioniraćete ih, jer ovaj sveznajući znak obično ne zna detalje o mnogim stvarima pošto su previše zauzeti da bi ih učili.

Verbalizujte svoje misli, uključite ih u prijateljsku debatu, ali nemojte biti previše konzervativni, jer je njima to dosadno. Budite iskreni i verni Blizancima, jer ako ih izneverite jednom, nikada više nećete moći da povratite njihovo izgubljeno poverenje. Lako je izlaziti sa Blizancima jer su raspoloženi za bilo koju aktivnost bilo gde. Samo se zabavljajte, kao da ste s prijateljima, jer to su Blizanci, sjajni prijatelji.

Erogene zone Blizanaca:

Vrele tačke ovog horoskopskog znaka su šake i ruke. Budući da su im ovo vrlo osetljive regije, masaža, nežan dodir ili maženje su uvek dobrodošli. Ovo takođe smiruje napete Blizance, opušta ih i rasplamsava im strast. Blizanci obično vole da im se sisaju prsti i za njih je to sjajna predigra jer im pojačava seksualnu želju. Žene Blizanci vole kada im muškarac zgrabi ruku i počne da je ljubi, kao princezinu.

Sponzorisano: